Countdown; valgkampstand

Det hjalp ikke med såpekoking.  Jeg dukka ikke opp igjen på bloggtopplista av den grunn.  Liten trøst at Sophie Elise og hennes såpekoking heller ikke førte helt til topps.  For hva kan sladdede bilder av “hemmelige” skjønnhetsprodukter stille opp med når Isabell Raad skal danse i et antrekk som ikke overlater mye til fantasien? For når Isabell fikser bikinilinja, tar på seg ei Sloggi-truse Basic Maxi, en stroppeløs BH og en kjole laget i myggnetting påmontert paljetter ja da går hun selvsagt rett til topps.

Jeg skal ikke danse.
Jeg skal handle for Høvdingen og stå på valgkampstand for Rødt. Ikke like glamorøst.  Trur jeg dropper myggnetting og paljetter. Det samme med stroppeløs BH og trusa er ikke av merke Sloggi. Det er kjerringtruse og ikke noe for denne kjerringa her.  Det blir nok langbukse, genser og muligens regn-poncho lekkert dandert under en rød vest med Rødt sitt logo.

En drøy uke igjen nå, så er det valg og vi skal se resultatet av hardt arbeid det sistehalve året på å få frem vår politikk. Jeg er fryktelig spent, og litt gira foran valgkampstanden i dag.  Spenningen ligger jo ikke bare i hvor godt valg vi gjør, om jeg kommer inn i kommunestyret og blir vara til Fylkestinget.  Det er jo spennende hvordan det går med de andre partiene og. Hvordan sammensettingen blir, og ikke minst her i kommunen Hvem som kommer inn.  I lokalvalg er det jo mye personavhengig på tvers av partiene hvordan samarbeidet blir,

Isabell Raad ber leserne sine stemme på henne under dagens sending.  Så da ber jeg leserne mine i Ringerike stemme på meg.  Det gjør du enklest ved å putte Rødt sin stemmeseddel i stemmeurna.  Sett gjerne et kryss ved navnet mitt. Hvis du heller vil stemme på Frp eller et av de andre partiene kan du likevel stemme på meg ved å føre opp navnet mitt på deres liste. Det står på stemmeseddelen hvor.

Det samme gjelder for alle leserne mine i nye Viken. Altså i Buskerud, Akershus og Østfold. Putt Rødt sin liste i stemmeurna, gjerne med et kryss foran navnet mitt (jeg står som nummer 8).

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg