Countdown

Isabell Raad er fremdeles på bloggtoppen – og endelig er også jeg tilbake på lista. Riktignok bare på en 99 plass. Men. jeg ER på lista!

Jeg skrev om Isabell og hennes nedtelling til premieren på “Skal vi danse” også i går. Men siden Isabell ikke har kommet med noe nytt, kan jeg vel bare resirkulere noen av poengene mine. Jeg mener, innlegget mitt i går dukket aldri opp på forsiden, lesertallene var lave, alt tyder på at noen av dere faste lesere kan ha gått glipp av dette flotte innlegget.

Jeg så ikke “Skal vi danse” i går.  Jeg satt og så på et opptak fra siste møte i Formannskapet. Jeg ville se debatten om byplan.  Andre politiker-nerder som var til stede mente den var en høydare. Den var bra.  Wanna-be-ordførerdama som virker som om hun i sin streben på å gjøre alle fornøyd og være enig med alle bare blir utydelig og virker som om hun ikke har klare standpunkt.  Senioren fra Venstre som kaller Frp representanten for en ungdom i en form for hersketeknikk og belærer han om teknologiske nyskapninger som Facebook og Vips.  som et argument for hvordan flere tusen nye innbyggere i byen ikke vil føre til mer trafikk, snarere tvert i mot.
Men dette skulle ikke handle om politikk .Dette skulle handle om Isabell Raad og “Skal vi danse”.

I følge bildet i innlegget til Isabell kan det virke som om danseantrekket hennes i går ikke overlot så mye til fantasien.  Det ser ut som hun har tatt og fiksa bikinilinja, dratt på seg en Sloggi-truse størrelse Maxi, og en stroppløs BH og tyllet seg inn i litt myggnetting påmontert noen paljetter.  Om hun danset i det antrekket, kan sikkert noen av dere fortelle meg.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg