Det blåser friskt….

Det er helt strålende vær utenfor hytteveggen, så vi lot oppvask være oppvask og bega oss ut på tur etter frokost.

Men selv om sola skinte fra nesten helt klar himmel var det surt. Vinden blåste friskt, og når den kom i de sterkeste kastene virvlet nysnøen som har kommet den siste uka mot oss.

Et stykke på vei måtte vi gå i et tråkk mellom to hytteveier. Det var gått folk før oss, noen oppe på skaren, og noen hull hvor enkelte hadde tråkket godt ned i snøen. Det ble en balansegang! Og er det noe denne kjerringa er litt dårlig på så er det den hårfine balansegangen. Det er så fort gjort å trå feil.

Så gikk det som det ofte går, kjerringa måtte over ende i snøen. Heldigvis er Gamle Gubben Grå ikke alt for snar til å tenke på å fotodokumentere alt det dumme denne kjerringa gjør. Så dette blir ett av de bildene som aldri kommer på bloggen, rett og slett fordi det ikke finnes.

Vel, en tur på trynet i snøen holdt for meg! Så mens Gamle Gubben Grå og Charlie Chihuahua fortsatte rundturen mot hytta snudde jeg og tok samme vei tilbake.

Jeg kjenner en uheldig vridning i ryggen etter fallet. Kneet har og fått seg en strekk. Men det går seg nok til. Det er tross vind og utfordrende fremkommelighet godt å komme seg ut.

Vel tilbake benket jeg meg i solveggen selv om vinden ulte.  Jeg drar ikke til fjells for å sitte inne! I det minste ikke når sola skinner.

Gamle Gubben Grå kom ut med sjokolade til meg. Siden jeg nesten er en toppblogger er det like viktig å dokumentere sjokoladen som å spise den. Jeg mener, blå himmel, hvit snø og ei plate Kvikk-lunsj. Blir fort det perfekte instagrambilde av slikt.

Vel ikke i dag. For mens jeg slet for å få det perfekte bilde av sjokolade, Kvikk-lunsj-papir, blå himmel, hvit snø og den rette utsikten. ( Uten å få med kulegrillen som står halvveis nedsnødd midt i synsfeltet) ja da kom et vindkast og tok med seg både Kvikk-lunsj-papir og sjokolade og feide det ned på terrassegulvet. Og dermed forsvant en fornøyd Charlie Chihuahua med deler av sjokoladen.

Det blåser friskt når sjokoladen forsvinner med vinden!

 

12 kommentarer
  1. Nei, så gæli! Her har du rigget til og lagt til rette for det mest perfekte bildet, og så kommer naturkreftene, av alle ting, og ødelegger. Huff & huff! Og dertil forsvinner sjokoladen i vindkastene også. Dobbelt katastrofe! Vi har vel noen hver opplevd at de mest fantastiske bildene har gått fløyten av helt unødvendige grunner. For eksempel fuglen som flyr av gårde før vi har fått den fokusert i kamera. Eller båten i det gyldne snitt som forsvinner bak et svaberg før vi får foreviget det. Det finnes uendelige eksempler på blinkskudd som er gått tapt på den måten. Ergerlig blir er for svakt uttrykk.
   Håper solveggen din er i le for vinden så du kan nyte varmen som sola gir i april, og kanskje oppnå en fregne eller to.
   Her har man gått tilbake til dynejakke, lue og vanter etter en mild og fin mars og påske. Er det ingen som tar ansvaret for våren nå under denna kårånaen? 😔

  2. Husk sjokolade er gift for hunder…
   Nå er vel kvikklunsj såpass lys og tynn sjokolade at det ikke er så farlig, da – men charlie er jo også liten.
   Du vet sikkert det med sjokolade – det gjorde faktisk ikke vi da vi hadde vår første hund for mange år siden – men nå er det vel ganske godt kjent.

   Håper vinden løyer snart hos deg, eller dreier i alle fall, så det blir le. 😊🌞

  3. Skikkelig uheldig når man skulle ut å gå. Lurt og komme seg tilbake og nyte sola der det var lunt og godt. Leit med mye vind. Her nord skyet det over, og mye vind. Kommer sludd i kveld melder værmeldingen. Kos deg videre på hytta. God bedring til deg.

  4. Litt av en tur og her hadde det blitt mye bloggmat hvis alle bildene hadde kommet frem…på forsiden av blogg.no
   Men du god bedring…håper det går seg til…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg