Det er mulig…

Kokkejævel er nok en gang øverst på bloggtopplista, og han sier selv at han er kommet for å bli.  Det er bra. Det gir håp for oss andre som ikke har blogger som vanligvis ligger på toppen. For når denne kokken fra nord kan etablere seg på bloggtoppen i løpet av bare et par uker, ja da er det håp for fler.

Og Kokkejævel er et bevis på en utvikling jeg lenge har spådd, at blogger med litt mer substans, mer innhold enn dagens outfit og rabattkoder fra Nelly vil overta som toppbloggere.

At det vil kreve litt mer enn pen kropp, naken hud og et par realityshow for å bli blogger, mer innhold, mer sjel og mer individualitet. For bloggmediet er et fantastisk medie for folk som ønsker å formidle.

Så håpet jeg vi i fremtiden får en bloggliste som i større grad enn i dag speiler hvor mangfoldig bloggverden er. Du må fremdeles være god for å nå toppen, men du kan følge din egen mal.

3 kommentarer
  1. Nåja, kokkejævel er da riktig søt, han, og hud fikk vi fort og veldig mye av da han la ut bikinibilde.. 😁 Men heldigvis ikke “nytt hår”, “nye negler” ..eller rabattkoder til klær vi ikke får på oss.
   Fint vær her. Og kaldt. Gikk tur i går kveld med vanter på meg…overgangen til kald høst er alltid like sjokkerende kald ( for gikta også, stivner jo, derfor må jeg ut og gå.)

   1. Joa bikinibilde er vanskelig å slette fra netthinna.
    Kjenner kulden og den råe høstlufta ii hvert eneste ledd. Ha en fin dag.

  2. Jeg har såvidt vært innom og kikket på han kokken. Og det gleder meg at det er innhold der, og noe man faktisk kan bruke til noe 🙂 Men ellers har jeg jo de faste jeg leser…og du er en av dem 🙂
   Fine kvelden til deg ♥

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg