En utfordring……

Har dere hørt om Brølofonen som for tiden står på Bragenes torg i Drammen? Det er organisasjonen Klimabrølet som har satt den opp, og i slutten av måneden reiser den videre til Stavanger. Det er en kunstinstallasjon, og ideen er at man kan stå  i Brølofonen og brøle ut sin frustrasjon over klimautfordringene i samfunnet. Ideen er at den skal minne politikerne på det ansvaret de har for å ivareta klimaet.  Man skal visstnok og kunne høre brøl andre har brølt. Det er vel noe interaktivt md lys og lyd hvis jeg har lest meg opp riktig.

Det var Bunny som i innlegget Jeg orker ikke  gjorde meg oppmerksom på denne Brølofonen.
Han virket ikke overbegeistret verken for Brølofonen, klimabrøl eller alle han så på sin vei som bar munnbind, selv når de var mutters alene.

I en kommentar inne hos Bunny foreslo jeg, som den løsningsorienterte kjerringa jeg er, at en slik Brølofon sikkert kunne bruke til andre brøl enn klimabrøl. Bunny kunne jo stille seg opp i Brølofonen og brøle ut sin frustrasjon over munnbind og andre smittevernbegrensninger.

Bunny var overaskende nok ikke positiv til min ide.
Han lurte på om jeg ville ha stått og brølt ut min frustrasjon på torget i Hønefoss.

Jeg tenkte litt over spørsmålet. Jeg var ikke helt fremmed for å stå å brøle på torget i Hønefoss hvis det var en anledning som innbød til det, som valgkamp eller noe slikt.
Nå har vi ikke noen Brølofon på torget i Hønefoss, og så langt jeg har sett reiseruta til Brølofonen er det ikke noen planer om at den skal hit heller. Men hadde vi hatt en brølofon ville det økt sannsynligheten for at jeg brølte på torget en passende dag, eller en natt med promille.
Dette svarte jeg selvsagt Bunny. Det er høflig å svare på spørsmål en får.

Bunnys svar på den kommentaren var:

Ta deg en tur til Drammen, jeg spanderer promille 😜👍🏾

Nå har det seg slik at jeg skal til Drammen i morgen.
Jeg har time på sykehuset til kontroll av synet.   Da tror jeg nok jeg må ta turen bortom torget og ta denne Brølofonen i nærmere øyesyn – og kanskje brøle litt.
Jeg kommer til å ha med meg bilen, så Bunny skal få slippe å spandere promille.

 

 

 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg