Endelig!

Endelig fant jeg litt tid og overskudd til å komme med et innlegg her på bloggen.

Det var stille fra meg i går. Men det er ikke fordi jeg har vært ute på fottur, sklidd på holken og ligger et eller annet sted med en eller flere knekte kroppsdeler. Dere kan ta det helt med ro.
Grunnen til mitt fravær var rett og slett jobb.  Jobba fra 12 til 20.30, og da går jo mesteparten av dagen til jobb. Jeg hadde noen ærend før jeg skulle begynne å jobbe og var relativt sliten da jeg kom hjem så når jeg flata ut på sofaen kom Ole Lukkøye før jeg liksom kom i kjerringmodus.

I kveld kommer det to flotte damer hit. Vi skal drikke vin, klage litt og løse verdensproblemer. Høres det ikke helt fantastisk ut? Jeg gleder meg vilt!
Men fordi jeg hadde et Zoom møte i Rødt Viken klokka 11 brukte jeg morgenen til å få unna litt husarbeid sånn at Drømmehuset fremstår noenlunde presentabelt til damene kommer. Gamle Gubben Grå dro på hytta i går. Ville se at alt sto bra til etter litt vindvær, og Yngste Sønn har også fordufta så jeg ble liksom alene om å shine kåken. Da har ikke jeg ro i rumpa til å sitte og blogge før gulv er vasket og oppvaskmaskin durer fornøyd.

Nå er møtet over, og jeg bevilger meg en liten pause og litt blogging.  Dagen er jo ikke helt den samme uten å skrive å lese blogginnlegg.

Jeg har konkludert med at jeg ikke kommer til å stresse med å kaste ut juletre og pakke ned julenissene bare fordi om disse damene dukker opp om noen timer. I debatten om jula skal bort i romjula, rett over nyttår, 13.dag jul eller 20. dag har jeg hørt det bli gjentatt opp til flere ganger at folk kan bestemme selv når de rydder bort jula.
Vel, det er bare 22. juledag i dag – får jeg rydda bort det meste i løpet av januar er jeg fornøyd. Tror ingen av damene er medlem av verken jule-politiet eller husmor-forbundet så det går nok bra.

 

 

15 kommentarer

Siste innlegg