Endelig helg….

Det hadde vært en lang dag – igjen. Ryggen verket etter noen litt tunge forflyttinger.  Jeg var virkelig sliten da jeg fylte kaffekoppen for nte gang og begå meg mot kontoret og Pc’n. Egentlig var arbeidsdagen min slutt, men jeg hadde lovet sjefen å svare ut en bemanningsplan før jeg tok helga. Dessuten måtte jeg vente på at Gamle Gubben Grå kunne hente meg.  Lille Bille streiket antakelig fremdeles. Gadd ikke prøve den i dag morges. 20 cm nysnø hadde neppe gjort den mer samarbeidsvillig.

Klokka hadde passert 18 før jeg forlot sykehuset. Ryggen skriker og jeg merker selv at ganglaget er anstrengt.  Vel hjemme blir vi tatt i mot av begge sønnene. Stearinlysene er tent og Yngste Sønn har tatt en liten rydderunde. Snart brenner det lystig i peisen, hundene blir tatt med ut på luftetur og jeg starter så smått med middagslaging. Endelig helg. Besøk av Eldste Sønn. Desembergleder.

Yngste Sønn kommer tuslende inn på kjøkkenet der jeg står og skreller poteter. Med seg har han førstehjelpdmappa. Han har kuttet seg på ei plate på jobben, og lurer på hva slags  bandasje han skal velge.  Jeg studerer såret i tommelen. Synes det spriker litt mye og er litt dypt. Så da blir det telefon til legevakta.

Mens jeg lager ferdig middagen, tar Gamle Gubben Grå med seg Yngste Sønn til Legevakta. En lang dag blir enda lengere, og klokka har passert 22 før vi kan sette oss til middagsbordet alle fire.  Yngste Sønn med bandasje og flere sting i tommelen. Det var nok greit med en tur på legevakta.

For andre gang denne kvelden må Gamle Gubben Grå ut å kjøre.  Eldste Sønn vil hjem.  Først godt over midnatt kan Gamle Gubben Grå ta kvelden – eller snarere natta.  Det er lange dager.  Men NÅ er det endelig HELG.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg