Gamle Gubben Grå lagde middag i går. En pastagrateng av litt rester. Er man kokk så tryller man frem god mat også av litt kjedelige rester. Men nå var det ikke middagen jeg ville snakke om. Hva dom var i den Gratangen vet jeg ikke helt, og ikke er det slt jeg trenger å vite heller bare resultatet blir bra. Det jeg har tenkt å dvele ved var desserten.
Jeg husker ikke hvilket fancy navn han hadde på den. Det var en slags sjokoladekake som besto av 3 bananer, 3 egg, 3 ss lønnesirup, havregryn, 2 ss kakao og 2 ts bakepulver hvis noen har lyst til å prøve. Kjør alt i en foodprosessor eller blender til kakerøre Pyntet med sjokoladeknapper før de ble stekt i porsjonsformer i ovnen. Ved servering skulle man ha på salt-karamell-saus. En god kopp svart kaffe gjorde og godt ved siden av. Mektig, godt og i grunn passe sunt til å være en hverdagsdessert.
hørtes ikke så aller værst ut den der
Mettet greit I magen.
Den desserten så god ut…Den kaller vi sunn ja!
Ja. passe sunn.
Sukk og stønn!😨😍
Sjokolade OG salt karamell!🤩🤩🤩
Jeg hadde sikkert spist porsjonsforma også.🙈
Fullt av havregryn og banan, så du hadde blitt mett før du kom til forma….
Hvis du ikke havner på bloggtoppen med den der….. 🙂
Da kan jeg bare gi opp mener du?
Den deserten kunne jeg tenke meg:)
Bare å sette i gang!