God fredag….

God helg ønsker Kokkejævel på sin blogg.  Han er tilbake på toppen av bloggtopplista, og mener derfor at han kan ta helgen allerede klokka 7 en fredag morgen.
Jeg er på en 50.plass.  Gikk tre plasser opp på lista selv om jeg hadde 3 færre sidevisninger, 645 mot gårsdagens 648.  For oss lenger nede  på lista begynner ikke helga før litt seinere på fredagen. Fredag er også en helt vanlig arbeidsdag.

I likhet med Kokkejævel er jeg også trøtt for tiden. Grunnen til det kan du blant annet lese her.  Jeg la meg rundt 22.30. Det er tidlig til å være meg. Gamle Gubben Grå kom og la seg en stund etter meg.  Hvor vidt han hadde forhåpninger om noe, eller hva slags forarbeid som i så fall måtte til, er en privatsak.  Selv om det muligens gir klikk, er det ikke alt som deles på blogg hos denne kjerringa.

Det lå ikke noe kunstverk på PC en min når jeg sto opp i dag, så det måtte jeg lage selv. For den som har litt tungt for det, er det Gamle Gubben Grå og meg jeg har tegnet.

Mens Kokkejævel pleier å bli møtt av små, hyggelige lapper som ikke har noen annen hensikt enn å gi han en god start på dagen.
Gamle Gubben Grå blir hver morgen møtt av en “Arbeidsliste”.  Gode forslag på hva jeg tenker han kan bidra med i hjemmet vårt. Jeg vet ikke om det bidrar til å gi han en god start på dagen. Det er heller ikke nødvendigvis hensikten.

I dag er en god dag til å lage en fin dag

Kjærest hos Kokkejævel har smykket tegningen sin med disse visdomsordene.  Jeg synes ordene er fine.  For det er ofte opp til oss selv om dagen skal bli god.  I stedet for å se etter det som er kjipt, trist og som gjør dagen grå, kan man lete etter hverdagsgledene.  For de finnes der, i et hvert liv.  Den som leter den finner.

Joda, livet har noen skikkelig kjipe dager innimellom, men også de kan ha glimt av gode øyeblikk. Og kjenner du noen som har en virkelig kjip dag, så kan jo du være den som bidrar til at de får et godt øyeblikk eller flere. Det skal ikke alltid så mye til.

I formiddag skal jeg ha litt kvalitetstid med Datteren.  Og i kveld kommer Eldste Sønn. Vi skal spise fredags-taco, det har visst han bestemt.  Det blir koselig.  Det er så flott når de voksne ungene vil bruke litt tid sammen med oss. Det gir meg hverdagsgleder.

Ha en fin fredag, og en fin helg.

(Sender ikke noen hilsen til Kongen, tror neppe han leser bloggen min – men tar jeg feil, så gratulerer med 83 års dagen).

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg