Hjemkomsten

Her kommer en journalist på døra for å gjøre intervju med kjerringa som fantaserer om å bli toppblogger, og hvordan følger kjerringa opp det? Jo med å rase ned over lista til en 27. plass.  Nå skuffer jeg jo ikke bare meg og leserne mine, men også journalisten og alle leserne av lokalavisa.  Jeg hadde 1.109 sidevisninger i går, bra det altså, men hjelper lite når han på toppen har 62.797.

Han på toppen ja.  Jeg må jo lære av han skal jeg komme meg oppover lista igjen.  Han skriver om hjemkomst.  Kjærest og babyen har kommet hjem fra barsel.
Den eneste hjemkomsten jeg liksom kommer på i farta var at jeg kom hjem fra kommunestyremøte i går. Hjem med et par Grandis under armen når klokka hadde passert 21.
Så ble det samling rund spisebordet mens vi snakket om alt fra snødeponier, og hengebruer til offentlig budsjettering og fun-facts fra vitenskapens verden.
Ja, Gamle Gubben Grå og jeg ble sittende oppe og prate helt til klokka var godt over midnatt.  Det tar litt tid å lande etter et kommunestyremøte, engasjementet er ofte litt høyt.

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg