Hyttekos.

Det har duskregna i hele dag, og da vi kom hjem fra tur var ikke Gamle Gubben Grå sein om å tenne opp i peisen på hytta. Jeg syntes i grunn det var varmt nok. Vrengte av meg klærne og satt i bare ei kortermet blondetrøye.

Gamle Gubben Grå og Charlie Chihuahua velta seg overende på krakken, og snart hørtes dype snork fra begge. Jeg koste meg med strikketøyet.

Når gubben våknet til liv, lagde jeg middag. Mexikansk gryte.   Det var grei mat.

Etter maten tok vi en liten rusletur. Det duskregna fremdeles.  Vi hadde sett at de satte opp et “Til Salgs” slikt i veien som tar av rett ved hytta vår, og etter et søk på finn trodde jeg jeg hadde funnet ut hvilken hytte det var. Så vi gikk en tur for å se om jeg hadde rett. Det hadde jeg.

Etter turen vår det min tur til å flate ut på krakken sammen med Charlie Chihuahua. Gamle Gubben Grå satte seg ned med ei bok. Ute regnet det bare mer og mer.

Nå er klokka så vidt passert 20.  Mørket siger på i stua til tross for tente stearinlys. Når ungene var små ville vi nå ha funnet frem spillesken og spilt Barikade til rundt midnatt. Jeg gidder ikke foreslo Barikade for Gubben. Det er ikke så gøy når vi bare er to. I tillegg er han en elendig taper. Blir faktisk sur. Potetgullbollen er snart slutt. Jeg regner med at vi er i seng før midnatt. Men før det må jeg nok en gang ut i regnet og ned til utedoen langt nede i lia.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg