Kvikk-lunsj lua maske for maske…

Ja, jeg vet. Jeg har nok halvferdige strikkeprosjekt til å starte egen garnbutikk, nesten.  Men én av leserne mine mente dette burde være et konsept som skulle gi lesere.  Altså bloggen om et strikkeprosjekt masle for maske.

 

Eller foresten. Tror jeg kastet alle halvferdige prosjekt da vi flyttet for 14 år siden, og at jeg ga en del garn til Fretex sist jeg hadde litt rydde-mani nede i kjelleren.  Og de siste 14 årene har jeg klok av skade ikke begynt på noen store prosjekt. Jeg har sett folk her på blogg ha egne garnrom, så kom ikke her. Tror ikke jeg har garn til mer enn et par plastposer.

Å strikke ei lue er ikke et stort prosjekt. Det lar seg fint gjøre i løpet av ei helg. Gjorde i det minste det da jeg gikk på ungdomsskolen og gymnaset. Burde gå fortsatt.  Og Eldste Sønn har ønsket seg sånn Kvikk-lunsj lue lenge.  Om jeg ikke får den ferdig i løpet av helga bør det gå og få den ferdig før jul. Jeg mener, vi er fremdeles i juli.

Så i dag gikk jeg til Strikke-Gry Ikke noe er som å starte et slikt strikkeprosjekt inne i en sånn ordentlig strikkebutikk. Ikke noe galt om garn fra Spar-Kjøp eller Nille altså. Men bare atmosfæren i en slik garnbutikk setter deg i strikkehumør.  Og så får du god hjelp på kjøpet i valg av rett garn og pinner. Skal jeg strikke en gave vil jeg jo at det skal bli bra.

Det dumme .EF å gå på ordentlig garnbutikk og ikke på Nille er at du får garnet i hester og ikke i nøster.  Nei jeg har ikke noe hespetre.

Vel. Jeg har kommet godt i gang i dag. Har fått lagt opp, strikket vrangborden og kommet så langt på det grønne at jeg skal begynne på bokstavene.

Siden det hvite garnet også er i hespe og ikke nøste, må jeg nøste opp det før jeg fortsetter. Det begynner jeg ikke med før i morgen.  Ser det fremdeles som overkommelig å klare å strikke lua ferdig i løpet av helga.  Følg med, jeg kommer til å dele prosjektet med dere maske for maske.

8 kommentarer

Siste innlegg