Lang dag….

Sitter på et lite hotellrom på hotell Thon Munch et eller annet sted i Oslo.  Er egentlig ikke helt sikker på hvor i Hovedstaden jeg er.  Det har vært en lang dag og jeg kjenner at jeg er sliten selv om klokka ikke er 21 ennå.

De andre er ute på byen, har spist middag og greier.  Jeg droppa den.  Akkurat nå føles det riktig.  Det har vært en lang dag.
Jeg er på Forbundsstyremøte i Radiografforbundet.  Det er en tre dagers samling, så jeg blir her i Oslo til torsdag.
Siden jeg allerede var i Oslo, brukte jeg ettermiddagen på møte i Fylkestingsgruppa til Rødt Viken. Det var derfor jeg droppa middagen med radiografene.  Det er ikke lett å få med seg alt.

Etter møtet med Rødt hadde jeg planer om å få meg et kjapt måltid før jeg dro til hotellet.  Men jeg var bare sliten.  Det hadde vært en dag med mye engasjement.   Så jeg tok en drosje og ba den kjøre meg til hotellet.  Tenkte at jeg kunne få sjekket inn, satt fra meg bagen og så gå ut igjen og få tak i litt mat.
Men da jeg kom på hotellrommet var det så deilig og bare bli på rommet.  Jeg har spist varm lunsj på forbundskontoret, det venter frokostbuffet om noen timer.  Det venter en lang dag i morgen og, og da skal jeg være med ut og spise middag med radiografene.

Og for de som er litt engstelig for at jeg skal rote meg helt bort i hovedstaden, jeg har sjekka kartet og funnet ut hvor jeg er.  I gatene rundt her hotellet ligger vandra jeg til alle døgnets tiderfor30 år siden da jeg studerte her inne.  Jeg er sikker på at jeg klarer å finne veien til forbundskontoret i morgen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg