Lørdagstanker…

Charlie Chihuahua og jeg er alene hjemme denne lørdagsformidagen. Jeg hadde tenkt åvære så flink og få unna masse husarbeid. Og ja noe har jeg jo fått gjort. Støvfilla har løpt over flater, og jeg har ryddet og vasket i kjøleskapet.  Det ble litt mye bøy og tøy av det. Litt mye tråkking, og noen turer opp og ned kjellertrappa. Etter et par timers arbeid var ryggsmerter såpass at jeg tok en strekk på sofaen. Tanken var et kvarter eller tyve minutters hvile før jeg fortsatte

Jeg pakket meg godt inn i pelspleddet. Ryggen skrek ved den minste bevegelse og beinet verker i alle skruer, pinner og plater. Det er høst utr og det merkes i kroppen. Så da ble de tjue minuttene under pleddet til over en times hvil. Det var godt, men nå er det bare å brekke seg løs og fortsette. Jeg må da orke litt mer i dag.

Kom meg i gang igjen.  Noen flere turer opp og ned kjellertrappa, litt mer vaskefille-vals og en stor innsats ute på trammen med å forsøke å få fjernet flest mulig hundegård fra gulvteppet i gangen. Det ble bedre, men det er fremdeles chihuahua hår på det teppet.  Noen som har noen gode tips?

Nå står poteter og koker på komfyren. De skal bli til bondeomelett til middag. Klokka er blitt 16. Da legger jeg vekk vadkefilla og tar helg. Jeg kjøpte noen interiørblad på Fretex her om dagen som jeg skal kose meg med i kveld.

16 kommentarer

Siste innlegg