Mer julebakst.

De som har fulgt med på denne bloggen i desember har kanskje fått med seg at denne kjerringa ikke har vært så heldig med julebaksten i år. I dette innlegget skal jeg derfor ikke bake selv, bare nøye meg med å kommentere andres julebakst.
Jepp, det var en av disse matbloggene som har havnet på plassen over meg på bloggtopplista. Så i dag skal det kommenteres julebakst som er både glutenfri og lavkarbo. Jeg tipper flere av dere kan tenke dere hva Kjerringa mener om slikt.

Når innlegget til Katrine Stenhjem handler om nøtteroser, ja da skulle det i grunn bare mangle at oppskrifta ikke var glutenfri. Jeg mener, å tye ut nøttefyllet med hvetemel ville jo bare bli feil.
Så glutenfritt i denne sammenheng er helt greit. Det er jo slik det skal være med nøtteroser.

Jeg er og enig med Katrine i at nøtter og sjokolade er perfekt kombinasjon.
Se det Kjerringa fikk krangla fra seg på kommunestyremøtene denne uka, og går snill og godmodig julehøytiden i møte.

To små ting må jeg imidlertid få påpeke. Man kan helt garantert bruke helt vanlig sukker, og sjokolade med sukker. Jeg tror kakene blir rimeligere på den måten, og så mange nøtteroser spiser man vel ikke at karbohydrat-inntaket blir enormt.

2 kommentarer

    1. Kan fortelle deg at det var fritt for glutenfrie havregryn. Var innom de fleste butikkene. Skulle lage havrekjeks med sjokoladebiter inni. Mest for å glede en person som har glutenintoleranse.Lurer på om folk hamstrer vilt.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg