Ønskeliste planter….

Å labbe rundt på Pilegrimsleden eller poste bilder av kjerring i kosedress gir ikke klikk, så nå raste jeg ned til 25.plass igjen.  Isabell Raad er fremdeles på toppen.  Men der har det ikke kommet noe nytt siden hun viste oss hva hun hadde kjøpt på Nelly.

Så da tar jeg for meg plass nummer 100.  Der ligger bloggen  Lisho med et innlegg fra juni hvor hun skriver om planter hun ønsker seg. En ukjent blogger for meg.

Hun skriver at hun har en laaaang ønskeliste på mobilen med planter hun ønsker seg. Men at blogginnlegget bare skal inneholde noen av de, og heller skrive om hvorfor hun ønsker seg disse plantene.
Jeg tror aldri jeg har hatt ønskeliste på planter, i så fall bare ute planter.  Men jeg har jo skrevet før om mine manglende grønne fingre.

Den første planten hun skriver om er Mimosa Pudica.  en liten grønn plante. På bildet hun poster ser jeg liksom ikke det helt spesielle med den.  Men hun forteller at den reagerer på berøring, og vil folde bladet innover der du har tatt på planten.  Sånt synes hun er kult.  Jeg er enig. Sånt er kult.

Neste plant er Maranta “Lemon Lime”.  Det er en grønn plante i forskjellige grønn nyanser.  Den er nok litt vanskelig å finne, for hun har kun sett den i rosa, men hun ønsker seg en grønn en.
Jeg er i grunn ikke så veldig glad i grønne planter. Liker mer blomster.  Men slikt går litt i perioder for meg.  Denne Englevingen, for eksempel var en plante jeg bare måtte ha.

Så skriver hun om Begonia Pavonina.  Hun starter med å understreke at hun ikke er noen Begonia-fan  Men akkurat den varianten har blader som i en viss vinkel i et visst lys  kan de elektrisk blå ut.  Og slikt synes hun er kult… vel der kan jeg nok styre meg. For tenk om jeg ikke får til det lyset og den vinkelen inne hos meg. Hvor irriterende ville ikke det være?

Diffenbacia GreenMagic er neste plante ut.  Like ukjent for meg som det hele denne bloggeren er. Så her lærer jeg en masse, Den har i følge Lisho  en fantastisk dyp grønnfarge som forsterkes enda mer av de hvite forgreiningene i bladverket. OG den er buskete!
Jeg ser bare ei grønn plante med litt store blader.  Grei nok, hvis en liker jungel.

Neste plante ut er Philodendron pastazanum.  Hun mener bladene ser ut som om de er laget av silke, og sier tenk deg madrass og dyne laget av dette stoffet…
Jeg skjønner vi er forskjellige. For jeg føler ingen trang til å pakke meg inn i grønne blader.

Bloggverden er relativt mangfoldig, og jeg tviler på at dette innlegget vil få meg oppover på lista. Må nok være litt mer kreativ i dag. Det går greit, jeg har jo fremdeles FERIE!!!

7 kommentarer
    1. 😀

      Jeg har heller ingen ønskeliste blant planter. Kjøper en grønn en i ny og nè – og grønne pluss orkideer er mine favoritter 😀

    2. Hei. Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din på søndag, og må si det er favoritten akkurat nå. Du skriver så levende om mangt og mye. Morsom blogg👍👍 kommer nok til å klikke meg inn her hver dag😎🤗

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg