Plass nummer 13?

Jeg er kanskje ikke så opptatt av toppbloggerne lenger. Studerer ikke den lista så inngående for å se hvem som går opp og ned. Men jeg er fremdeles opptatt av egen plassering. Har lært her på treningsleiren at man ikke skal sammenligne seg med andre, men måle seg mot egne prestasjoner.  Det er derfor jeg om tre timers tid skal møte på sykkeltest for å måle mine prestasjoner mot hva jeg presterte ved starten av oppholdet. Litt usikker på om det er jeg eller dem som har feila hvis det ikke er en viss forbedring.

Men nå snakker jeg meg helt bort.  Dette innlegget skulle jo ikke handle om trening, men om min begredelige 13. plass på bloggtopplista.

Når man blir slått av tørka reinkjøtt, nye tenner, julekjolereklame og en tur på bakrommet hos tannlegen samt en mengde andre intetsigende blogger ja da er det på tide å ta en evaluering av eget innhold.

Evalueringen viser at jeg har skrevet alt for mye om trening de siste ukene. Jeg tror det er bra både for meg, bloggen og ikke minst dere lesere at denne treningsleiren går mot sin ende.  Men hold ut, kjære leser. Om kun 27 timer er jeg ferdig med sluttsamtalen. Da er bilen for lengst pakket siden jeg skal være ute av rommet innen frokost.  Da er det ingen grunn til å dvele ved dette stedet, og fokuset på bloggen vil raskt bli mer variert.

13. plass jeg? Nei, jeg sikter mot toppen og satser på en plass langt høyere på lista innen uka er omme.

10 kommentarer

Siste innlegg