Rumpe-update……..

Noen ganger er verden virkelig på min side.  For i dag er Kokkejævel skubba ned fra trona, Sophie Elise er tilbake på toppen, og jeg får skrive et helt blogginnlegg om rumpa mi! “Rumpa mi, jeg er så glad i rumpa mi…” (synger høyt for meg selv her jeg sitter og knotter en tidlig morgen),

Dette blir sikkert ett av de kuleste innleggene jeg har skrevet, og etter at innleggene mine i går ga meg hele 1333 klikk og en 34. plass passer det utmerket.  “Rumpa mi, jeg er så glad i rumpa mi” (nynner lykkelig videre) For eventuelt nye lesere er et av konseptene på denne bloggen at jeg hver dag kommenterer den bloggen som til enhver tid ligger på toppen av bloggtopplista på blogg.no sitt siste innlegg, sånn sett fra et kjerringperspektiv.  Og i dag er det altså rumpa mi som er tema.

Sophie Elise skriver at det føles så 2013 å skrive om operasjoner av rumpa. For meg va rikke rumpeoperasjoner noe jeg drev med i 2013 heller. Her spiller vi med åpne kort.

Som dere sikkert har forstått har planen min hele tiden vært å ha en helt naturlig rumpe også dette året. Jeg kunne sikkert ramse opp mange grunner til det, men aller mest fordi jeg overhode ikke ser noen grunn til at man skal drive med totalt unødvendige operasjoner. Det er da så utrolig mye mer fornuftig folk som utdanner seg i helsesektoren kan drive med.  Og, ja. Det gjelder også for helsepersonell i Tyrkia.  Har de ledig kapasitet hadde det vært bedre at de dro til et av nabolandene, for eksempel Syria. Der kunne de hjelpe flyktninger og krigsskadde i stedet for å pynte på rumpene til 17 år gamle Barbie-dukker for en “billig penge”.

OK. Jeg kan skjønne at unge mennesker kan ha så store komplekser for enkelte kroppsdeler at de ønsker kosmetisk operasjon.  Som usikker 21 åring la jeg meg under kniven hos en plastisk kirurg for å pynte på arret etter hjerteoperasjon.  Det var ikke en nødvendig operasjon, sånn rent fysisk. Men for meg var det den gang viktig å få et penere arr. Jeg hadde virkelig store komplekser for arret. Jeg fikk det dekket av det offentlige, men hvis jeg hadde gjort det privat hadde jeg nok ikke tenkt at billigst er best. Hvis noen skal skjære i meg, er jeg opptatt av kvalitet.

Sophie Elise advarer også mot disse plastiskkirurgi-klinikkene i Tyrkia. Alt handler i følge henne bare om å tjene mest mulig penger fortest mulig. De lokker med en uke i luksus, men det er alt for mange pasienter i pasient-villaene samtidig, man får ikke konsultasjon med kirurgen i forkant og man kan føle seg veldig oversett.  Kort sagt, omtrent som en pasient bak et skjermbrett på en norsk sykehuskorridor. Lite med luksus…
Sophie Elise ber oss tro hennes påstand om at alle som opererer rumpa i Tyrkia på samme måte som henne kommer til å måtte reversere operasjonen.  Det kaller jeg genialt forretningskonsept.  Få en perfekt rumpe, betal for minst to operasjoner!  Når hun nå skal redusere rumpa, den store stå-rumpa er så 2013, husker du drar hun til Los Angeles og den beste kirurgen på det området. Hvem det er, deler hun ikke men hun har tatt en grundig Research  Jeg Goooglet  verdens beste rumpe-kirurg, og etter å ha bladd meg gjennom en mengde oppskrifter på Kvæfjordkake (Verdens Beste) kom jeg frem til verdens beste innen rumpe-kirurgi.  Merkelig nok befant de seg i Tyrkia og ikke i Los Angeles….

Sophie Elise hadde skype-konsultasjon med kirurgen i Los Angeles her om dagen.  Han sa at jobben som var gjort på rumpa hennes var så dårlig utført at hvis han fjernet den vil hun få en stygg hengerumpe helt uten eget fettvev.  Det hadde visstnok tyrkerne slipt vekk????.  Og siden fettvevet var borte, ville hun heller ikke klare å trene den opp igjen. Hun ville få masse overflødig rumpehud som kom til å henge og slenge, og hvis man skulle heise opp den huden, kom hun til å få et veldig stygt arr.
Jeg sitter her og kjenner jeg er utrolig glad for at ingen har slipt vekk fettvevet i rumpa mi.  For det skal jeg garantere dere, i denne kjerringrumpa er det fettvev nok. Jeg har ikke mye greie på trening, men jeg har alltid trodd at det er muskelvev og ikke fettvev man trener. I stedet for å heise opp store mengder overflødig rumpehud ville jeg tro at man bare kunne kutte vekk den overflødige huden…  Men hva vet jeg, jeg er ikke verdens beste rumpekirurg. Ikke har jeg planer om å fjerne rumpa heller.

Verdens beste rumpekirurg foreslo å gjøre rumpa mindre og mer estetisk riktig – om ikke helt naturlig. Og til en langt fra billig pris. Hun kommer selvsagt til å gå for det alternativet han anbefaler. Han hadde fastpris på rumpeoperasjoner, og det gjør av en eller annen grunn  at Sophie Elise stoler enda mer på han.  Han sa ikke noe bare for å tjene penger…… (Hm…)

Sophie Elise har bestemt seg, tror hun, for ikke å dele så mye av operasjonen som hun først hadde tenkt.  ingen før og etter bilder (Vel, det er vel nok av bilder av Sophie Elises rumpe før operasjonen og det kommer sikkert til å bli delt bilder av rumpa hennes etter operasjonen…) Hun tror heller ikke hun kommer til å dele dokumentasjon om selve opplevelsen eller smertene etterpå. Antakelig har hun måtte betale denne operasjonen av egen lommebok, og måi ikke dele alt for å oppfylle kontrakten..
Men synker tallet på sidevisninger og dermed markedsverdien på produktet Sophie Elise, tenker jeg vi får en aldri så liten oppdatering.  For lite selger mer på blogg enn rumpe-oppdateringer.

 

 

 

 

 

16 kommentarer

Siste innlegg