Hæ? Femte plass? Jeg som trodde jeg endelig var blitt en toppblogger og kunne være blant de tre øverste til evig tid. Skrive om poesi eller gå turer før frokost. Ikke havne lsngt nede på lista og være nødt til å skrive om en av disse hersens ukemeny-bloggene.
Men denne gangen er jeg forberedt. Jeg har klart å både ta bilde av maten jeg har laget før den ble spist, og notert ned oppskriften. Altså kladdet mesteparten av dette innlegget i god tid før en matblogger dukket opp på plassen over meg på topplista. Ja det hsr vel bært klart i ukevis.
Dette er salat med peppermakrell. Peppermakrell kjøper man ferdig på matbutikken. Så koker man pastaskruer, og avkjøles de. Blander de så med isbergsalat, en rød paprika, noen cherrytomater, salatost med lake og peppermakrell i biter. Enkelt og godt.
Og en ting til, setter du salatrestene i kjøleskapet er salaten minst like gode neste dag.
Haha, der måtte du snakke om mat igjen, ja. Greit med en liten pause fra diktanalyse kanskje?😘
Tja. Godt med litt varierte tema.
Koselig med matinnlegg..
Det går opp og ned her i verden.
Skal nok karret meg oppover igjen.
Peppermakrell i salat har jeg aldri tenkt på, så det var et godt tips! Jeg liker salat, men pleier å kjøre meg fast i ett spor og det blir samme greia gang på gang – så nytenkning ar aldri dumt 🙂
Det var veldig godt. Det er mye smak i peppermakrell.