Sofies verden…..

 

Sofie hadde det bare litt gøy ute på byen.  Snart var hennes dansetrinn spredd i alle kanaler.  Noen få dansetrinn, en videosnutt, og mektige mennesker fikk akkurat det de trengte for å felle en politisk konkurrent for godt.

Og politikeren hadde så lite selvinnsikt og var så høy på seg selv at han hoppet opp i honningfella. Han har bare seg selv å takke. Han er en kjent person. Vant til å være i rampelyset. Han burde ha litt vett i skallen. Forstå at det å danse med unge jenter på byen er en dårlig idé, for han.

Sofie er bare ei ung jente på byen med venner for å ha det gøy. Hun har ingen ønsker om å være i alle kanaler og på alle forsider. Men slik ble det.

VG koker suppe på en spiker, og legger ord i munnen på Sofie, vrir og vrenger og tar et hvert ord ut av sammenhengen. Tilslutt har de tilsatt så mye at de har fått en fyldig, tykk gryte av suppa. Det som i utgangspunktet var en enkel sak, noen få dansetrinn i all uskyldighet er vokst til noe som feller en av Norges mektigste menn.

VG landets ledende mediehus må ut å late som de beklager. En journalist får ett års fri med lønn. Og Sofie får i tillegg til fristerinne-stempelet dtrmpel som løgner.

Sofie var bare en tur på byen for å ha det litt gøy. Så ble Sofies verden snudd på hodet.

Den som har tapt mest i denne saken er ikke journalisten, ikke VG og ikke Giske – Det er Sofie.

2 kommentarer
   1. Joda. Men jeg innbiller meg at både Giske, journalisten og VG er litt mer tykkhudet enn Sofie. Jeg håper hun har trygge og gode støttespillere

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg