Søndagsmiddag

Søndagstur og frisk luft gjorde meg søvnig. Så etter å ha gjort litt husarbeid, fant jeg pelspleddet og sofaen og tok en liten strekk.  Det skal ikke så mye til før energinivået er tomt nå om dagen.
Da jeg så smått begynte å våkne til live igjen etter et par timer hørte jeg Gamle Gubben Grå romstere ute på kjøkkenet.  Jeg kjente og lukten av hvitløk og andre lukter som vekket matlysten til live.  Kan dere tenke dere noen bedre måte å våkne på etter en liten dupp?

Snart sto maten på bordet.
Bakt rødbetsalat med avokado og feta.
De taller  fineste med at det er Gamle Gubben Grå som lager maten og ikke meg, er at han også kan legge opp maten på en delikat og pen måte.  Presentasjonen har utrolig mye å si. Smak, syn og lukt til sammen er det som utgjør et måltid.
Når jeg får en så delikat middag satt foran meg, måtte jeg jo unne meg et lite glass rødvin.  Det er jo søndag.

Rødbeter dyrket vi i kjøkkenhagen da jeg var barn. Men jeg kan bare huske at vi syltet dem.  Nå finner jeg så mange spennende oppskrifter med rødbet i.  Forrige søndag bakte jeg kake med rødbet, Oppskriften på den finner du her  

Så til sommeren  skal jeg dyrke rødbeter ute i kjøkkenhagen. RØDbet må jo være grønnsaken for meg….

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg