Svelger kameler mothårs….

I dag skal jeg gjøre som Kokkejævel. Jeg skal skrive om ett av barna mine på blogg. Det gir klikk har jeg forstått. Og siden mitt høyeste ønske er å vippe Kokken ned fra tronen så svelger jeg et par kameler og utleverer Eldste Sønn på blogg. Alt for å få klikk.

Eldste Sønn er den av ungene som er mest lik meg. Han er faktisk så lik meg at kollegaer på sykehuset kommer og spør om jeg har en sønn som jobber på Meny. Vi kan liksom aldri benekte slektskapet, vi er skapt over samme lest. Sikkert mest belastende for Eldste Sønn. Er ikke sikkert det alltid er like morsomt å være sønn til “Røde Brit”. Kanskje heller ikke til Kjerringtanker selv om jeg ikke tror den siden av meg er like kjent i nærmiljøet.

I dag kom Eldste Sønn hjem til oss etter jobb. Ja, sånn i rimelig tid til middag. Middag i barndomshjemmet er liksom kjekt å ta med seg, spesielt når Gamle Gubben Grå byr på biff.

Med seg hadde han en eske av yndlingskonfekten min, og en pakke som inneholdt boka til selveste Kokkejævel!!!  Den gutten vet å glede sin mor!

Siden jeg er så godt i gang med utlevering av ungene, fortsetter jeg med de to andre i samme slengen.  For det varte ikke lenge før Yngste Sønn sto i stua med en stor blomsterbukett. Han unnskyldte at det var ekte blomster. Egentlig hadde han tenkt å kjøpe en bukett rosa plastblomster til gjestetoalettet, men han fant ikke noen som var store og glorete nok.

Åh, jeg elsker humoren til Yngste Sønn. Elsker og ideen om glorete plastblomster til gjestetoalettet.

Yngste Sønn hadde og med seg en flaske vin, rød selvfølgelig, og et kort fra Datteren. En pent innpakket bokpakke ble også overrakt. En krimbok av en lokal forfatter. Den har jeg faktisk ønsket meg.

Ingen sak å fylle 54 år når man har så flotte unger som det jeg har. Fillern, der utleverte jeg alderen til en kvinne også… Er det innafor når det er meg selv?

 

 

26 kommentarer

Siste innlegg