Til fjells

Som om jeg ikke har noe annet å drive med sånn 3 dager før jul er jeg nå på vei til hytta på fjellet. Det virket som en god idé i september da vi avtalte å leie ut hytta i jula. Alt kunne jo fikses på forhånd så det bare var å overlevere nøkkelen, og med litt planlegging så var vi sikkert godt i rute, ja nærmest ferdig til jul hjemme i Drømmehuset.  Ingen skal si noe annet enn at jeg et optimist!

Vi skulle dra tidlig. Men selvsagt ble klokka 10.30 før vi kom oss ut døra. Det er ikke min feil….  Humøret ble ikke noe bedre når Gamle Gubben Grå borte ved hovedveien svinger feil vei. Han må jo selvsagt fylle bensin, vindusspyleveske og kaffe.

Det regner. Er grått og trist. Vi snakker ikke så mye. Gamle Gubben Grå konsentrerer seg om kjøringa.

Første stopp er på Back Café på Hallingby. Kjøper med grovbrød, tyske honningkaker og kanelsnurrer.  Ferske bakervarer lettet stemningen i bilen.

Da vi passerer Nes slutter det å regne. Oppover Begnadalen er det Winter-Wonderland.  Grått, men skikkelig vinterstemning. Nok av snø.

Vi handler mat på Bagn før vi fortsetter oppover fjellet. Nå var det ordentlig vinter og hvite vinterveier.  Skogen står tett med snøtunge graner. Vi kom opp uten problemer.

Gamle Gubben Grå og Yngste Sønn var oppe å måkte på søndag, og selv om det var kommet noen cm nysnø var det enkelt å komme seg inn i hytta. Nå var det bare igjen å rydde og ordne til leietakerne kommer i morgen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg