Ukens planer…

Så dalte jeg ned fra en 42. plass i går til en 52. plass i dag.  Kokkejævel er fremdeles på topp.  Kokkejævel skriver om ukens plan. Den er å skrive på denne boka han har planer om å skrive.  Ja hver eneste arbeidsdag unntatt i dag hvor han skal ta noen varebestillinger er satt av til bokskriving. Sånn er det når man er bedriftseier og kan la arbeiderne tjene pengene for deg. (Kommunistspira kunne ikke dy seg. )

Så hva er så mine planer for uka?
For en gang skyld ser det ut som om jeg har en ganske rolig uke.
Jeg var en tur på jobben i går og fikk tatt unna litt kontorarbeid.  i dag har jeg fri, er sykemeldt. I morgen har jeg kontordag, men siden jeg fikk unna mye i går håper jeg det blir en kort dag,
Torsdag er det møtedag i Drammen.  Da har vi tillitsvalgte møter med ledelsen, og man samler flest mulig møter på disse dagene.  På kvelden er det et folkemøte om Hønefoss skole sin skjebne, og jeg må vel dit.
Fredag skal jeg jobbe som radiograf.
Lørdag er lørdag, og jeg tipper det blir en tur ut til Høvdingen, i tillegg skal huset shines for helga.
Søndag kommer Svoger og vi skal gå på skøyter.  Da skal jeg lage en fantastisk dag for han, må tenke ut bål-mat, fikse skøyter og ikke minst ordne godt vær.

Forhåpentligvis får jeg tid – og overskudd til å pleie bloggen litt og.  Det er en grunn til at jeg stadig ramler under midten av bloggtopplista, og det er at jeg ikke leverer gode nok blogginnlegg.  (eller mange nok()  Jeg driver med to innlegg jeg tror blir rimelig bra, men de krever litt tid.  Tar pauser når det stopper litt opp.   Men følg med.  Snart kommer det noen litt bedre innlegg enn disse kokke-innleggene

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg