2. gangs intervju…

I dag har jeg fri. Myk start etter to ukers ferie.  Jeg hadde tenkt å bruke denne dagen til å kose meg. Roe helt ned. Ikke tenke på mailer som venter, de kommende lønnsforhandlingene eller andre ting som får opp stressnivået. Jeg kjente på en ørliten forkjølelse da jeg sto opp, og tenkte at dette kanskje var dagen for sofa, pelspledd og bok. Det var i dag morges.

Klokka 07.46. får jeg følgende mail:

Jeg ringer deg i kveld ifbm at nomkom allerde imorgen tirsd skal ha (fysisk) møte i Drammen kl 19, der det er satt av tid til deg kl 20-2030 til nytt intervju.

Det hadde vært fint om du hadde kunnet møte, men vi skjønner at det er kort varsel,  så nest beste er å være med digitalt.

Som sagt: ringer deg i ettermioddag om dette (bestemt møte kl 22 i går kveld).

De av dere som leser mailen min jevnlig husker kanskje at jeg stresset med et intervju for et par, tre uker siden. Tre uker i dag for å være nøyaktig. Hva er det egentlig du innbiller deg…. Og nå er jeg altså innkalt til annengangs intervju….  Der røyk ideen om en tanketom dag under pelspleddet.

Jeg har sendt svar om at jeg stiller på fysisk intervju. Det er bedre enn å bli intervjuet digitalt. Og lettere å gi et bilde av hvem jeg er og hva jeg står for.  Samtidig roet det ikke nervene nevneverdig. Og det er utrolig mange tanker som spinner rundt i hodet mitt i dag.

At det er en intervjurunde to betyr vel at de 7 vi var i første runde har blitt redusert noe? Hvor mange er det snakk om i en intervjurunde nummer 2? Topp 3? Å, så mange tanker, så mye sommerfugler i hele kroppen…

Jeg gleder meg til han ringer i ettermiddag, han som sendte mailen. Mitt politiske forbilde får nok roet nervene mine – litt. Og jeg får forhåpentligvis svar på noen av spørsmålene mine.

12 kommentarer

Siste innlegg