Jul i juli

Dagens Bunnblogger er Vabofamily.  Der ha jeg skrevet om de siste innleggene, og må helt tilbake til innlegget fa 18.desember for å finne noe jeg ikke har kommentert.
18. desember.  Det er et halvt år siden,  og familien var opptatt md juleforberedelser, pynting av hotellet de driver og julebakst.

Jeg ser rundt meg i Drømmehuset.  Det er (heldigvis) ikke mye som minner om jul, men jeg fant noen barnåler da jeg vasket godt under alle stuemøblene her på lørdag.

Vibbedille maser alltid om at hvis man skal lage alle julegavene selv, eller massivt med julepynt er det snart på tide å starte. Har du planer om å strikke Fanagenser til hele slekta til jul, er det liksom litt seint å starte første søndag i advent.   Da kan det kanskje være like greit å starte i juli.

Nå har jeg ingen planer om å strikke en eneste genser i julegave, noe slekta sikkert er ganske glade for. (De har sett noen av mine strikkekreasjoner..) Men siden jeg er veldig glad i jul – og julepynt, har jeg litt sansen for å starte litt sånn forsiktig med de første forberedelsene allerede i juli.

Så, folkens.  I år blir det jul i juli.  Følg med, så finner dere ut hva kjerringa tenker på….

Til alle som lurer på hvor det ble av prestefrua jeg sitter nå på “Breaking News”. En bloggleser pløyer seg gjennom  nasjonalbiblioteket og sender meg den ene opplysningen etter den andre.  Så det kommer et innlegg om det og etter hvert.  Denne historien er fascinerende.  Men jeg kan jo ikke bare skrive om prestefruer, ville jo ødelegge hele imagen min som rød og radikal. Men det kommer, det kommer.

For de som etterlyser avslutningen på krimmen om ypperstepresten og co, jeg tror dere må vente ganske lenge….
Men fortvil ikke, kjerringabobler over av kreativitet for tiden.  Her på bloggen vil dere alltid finne noe for enhver smak.  Det er ganske mange innlegg som er under planlegging.  Det gjelder å følge med.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg