Livet leverer

For en fantastisk dag! I dag har jeg virkelig følt at jeg lever!  I dag har livet vært nesten som før korona. I dag har jeg igjen følt på det hektiske, pulserende livet jeg elsker.

Jeg sto opp klokka 5. En halv time før klokka ringte. Var på sykehuset klokka 8 og fikk unna noen mail og litt kontorarbeid.  Og så, så var det cola på tanken  og, Nytt år, ny kjerring   på full guffe på stereoanlegget.  Lille Bille og jeg satte kursen mot Drammen, endelig et fysisk møte med virkelige mennesker som ikke kun var stemmer og bilder på en dataskjerm!

Det skal være rekruttering av en leder i en av de administrative avdelingene, og jeg skulle være med som tillitsvalgt på intervjuene. Det å være med på slike rekrutteringer er en av oppgavene som tillitsvalgt som jeg virkelig synes er spennende .
Da jeg tok HR Management på Høgskolen i Buskerud for en del år siden var rekruttering og ikke minst det å unngå feilrekruttering noe av det vi hadde mest fokus på.

Etter et par intervju og itt samtale oss i intervju-panelet i mellom var det på tide å dra hjemover
Men jeg så at nå begynte jeg å få dårlig tid. Eller i grunn svært dårlig tid. For det skulle straks være årsmøte i Rødt Ringerike.

Heldigvis var det på Zoom, så det var bare å ta et lite stopp i Hokksund og koble opp telefonen.  Og så kunne jeg være med på årsmøtet samtidig som jeg kjørte hjem. Effektiv denne kjerringa her!
Vel ikke så effektiv at jeg ikke endte opp som vara til styre, men det er mest fordi jeg er på alle styremøtene likevel. Det pleier å være forberedelser til kommunestyre samtidig.

Møtet ble avsluttet rett før jeg kom til Hønefoss, så da svingte jeg innom Kiwi og kjøpte med meg et par ferdigpizzaer og litt Bris.  Kjekt med rask middag.  Klokka var over 20 før jeg kom meg hjem.

Kjenner at jeg er sliten etter en innholdsrik dag, kommer nok til å sove godt til natta, Men vet dere hva det beste av alt er?
Jo det blir ny tur til Drammen i morgen. Nye intervju -og da er jeg ferdig mye før og kan også rekke innom min yndlingsbutikk, Fretex.  Harjo knapt vært der det siste året.  Å jeg gleder meg som en liten unge både til intervjuene og til Fretexbesøket.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg