Dekka Bord

Svoger har fått en opplevelse i måneden av oss i julegave i år. Det kan du lese om Her og   Her.  Og her om dagen var det tid for mars måned sin opplevelse  vi skulle ut å spise i Oslo.

Jeg har lest en del restsursntanmeldelser og mente Dekka Bord på Adamstuen kunne være et sted etter vår smak. Gamle Gubben Grå bestilte bord, og spente møtte vi opp.

Jeg likte atmosfæren i den knøttlille restauranten fra første øyeblikk. Rødrutete duker, koselig nostalgisk servise, og en hyggelig eier og servitør. Kona, som er kokk virket og veldig trivelig.  En liten familiebedrift med andre ord. Andre ansatte enn de to tror jeg ikke det var.

Jeg valgte salat med honningbakt gresskar og fetaost til forrett. Mannfolka gikk for noe spekemat. Det var en god salat. Gresskaret var spennende og fetaosten virkelig god. Ikke bare noen ferdigmarinerte biter fra glass. Det virket som spekematen også falt i smak.

Til hovedrett spiste Gamle Gubben Grå og jeg parmesan-panert kylling med en fantastisk god potetmos.  Det var utrolig godt.  Svoger valgte bakalao, og det hørtes ikke ut som om han hadde noe å utsette på maten heller.

Vi måtte jo ha dessert, og vi lot oss friste til å velge hasselnøtt-is.  Et valg vi ikke angret på. Iskremen kom fra en franskmann som lagde ekte italiensk iskrem et sted på Frogner kunne verten fortelle.  Den var utrolig god med fyldig smak av både fløte og nøtter.  Kaffen, for man må jo ha kaffe til desserten må vite, ble servert i lekre porselenskopper.

Trivelig atmosfære, utsøkt mat og hyggelig betjening.  Dekka Bord anbefales på det varmeste.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg