Denne ukens planer…

Jeg fortsetter oppturen.  25. plass i dag, og fremdeles over 1.400 sidevisninger i går.  Dette går så det suser!!
Isabell Raad er fremdeles på bloggtoppen (hvis jeg lukker det venstre øye)  Hennes siste innlegg er et sånt. “Denne-ukens-planer-innlegg”. Og som alle ordentlige bloggere må jo jeg og ha et slikt innlegg..  Så her folkens, her kommer denne ukens planer;

Mandag (altså i går)

Jeg hadde planer om å lade batteriene skikkelig.  Første dag etter ferien, og jeg startet med en fridag.  Dagen ble brukt til å poste drøssevis av blogginnlegg, og en del husarbeid.  Jeg trengte å være litt i aktivitet fordi det raste litt mange tanker i hodet mitt plutselig.  Hvorfor kan du lese om i innlegget 2. gangs intervju… Dessverre ble ikke sommerfuglene i magen og nervene noe roligere etter telefonsamtalen i går kveld. Men jeg fikk beskjed om bare å være meg selv.

Tirsdag (altså i dag)

I dag er det tilbake på jobb, og på med den hvite pysjen.  Så da blir det røntgenfotografering i dag.  Må og få sjekket mail.  Håper det ligger en innkalling til lønnsforhandlinger og venter på meg.
Skal ha et møte på teams
Så bærer det til Drammen for det intervjuet.   Der er jeg ferdig ca klokka 20.30. Så da blir det vel bare middag og litt prat meg Gamle Gubben Grå før jeg stuper til køys.
Håper jeg får tid til å blogge litt innimellom.

Onsdag

På med den hvite pysjen og på jobb.
Et teams møte.
Komme meg ajour med oppfølging av mail hvis jeg ikke rekker alt i dag.  Må antakelig bruke kvelden etter jobb til dette.

Torsdag

Tillitsvalgtsdag.
Usikker på om jeg har noen møter i Drammen, eller om det blir en dag med skype-møter og kontorarbeid.   Må bli ferdig med de siste forberedelsene til lønnsforhandlingene pluss ta tak i eventuelle saker som venter i mailen og som jeg ikke har helt oversikten over.

Fredag

Jobbe i hvitt.
Forhåpentligvis så ajour med tillitsvalgtsarbeidet at jeg slipper å sitte igjen etter jobben for å bli ajour.

Lørdag og Søndag

Ingen planer. Men bør ut til Høvdingen en tur.  Må og få lest papirene til neste ukes kommunestyremøte og forberedt meg til befaringen som Hovedutvalget skal ha, blant annet på Regnbuen.   Og så var det den artikkelen om Foretaksmodellen som jeg har lovet å skrive….

Innimellom håper jeg jo å få oppdatert dere litt her på bloggen og.  Ha en fin dag, Jeg må stikke på jobb!

 

6 kommentarer

Siste innlegg