Det endte så brått……

HER ER INNLEGGET SOM STÅR OPP  ETTER FØRST Å HA BLITT SLETTET.  HVORFOR KAN DU LESE HER

Sorry   Kokken. Kunne ikke dy meg…..

Dette er en direkte parodi på Kokkejævels  siste innlegg

Kokkejævel var sist uke en tur i hovedstaden bare få mil fra Hønefoss.  Da han ankom Alta Lufthavn etter oppholdet sørpå ble han straks pågrepet av væpnet politi etter flere tips fra publikum. Vitner på stedet forteller at Kokkejævel  bar på en innpakket kropp som åpenbart var bestialsk behandlet, da det ser ut som om både hode og føtter under knærne regelrett er saget av..

Selv om han hadde tullet meg inn i en grønn presenning og gaffateip så gjorde ikke Kokkejævel noe for å skjule ugjerningen han hadde gjort,  snarere tvert i mot. Han la seg ned med liket, altså meg, og tok flere selfier og ropte til alle som stoppet at “sånn gikk det med Kjerringtanker  som kritiserte mæ!” “Det e Æ som har rætt, alltid! HUSK DET!” 

Som alle vet er ikke Kokkejævel veldig god på å takle kritikk.   Men dette var kanskje litt vel drastisk etter min smak. Spesielt siden det var meg det gikk ut over.  Likevel var det mange av blodfansen som faktisk begynte å applauderte og lage hjertetegnet i hendene samtidig som de kom bort og sparket og spyttet på det som var igjen av meg, altså de siste restene av Kjerringtanker.  “Slik går det når du på død og liv si noe  selv om du ikke har noe positivt å si!” ropte de. “Ikke det at vi leser det du skriver, vi er bare negative til deg samme hva.”.

Da politiet kom til stedet satt faktisk Kokkejævel og signerte bøker på den døde kroppen min, mens folkemengden sto og ropte ukvemsord fram og tilbake mot hverandre. Kokkejævel ropte fra tid til annen “Oppfør dåkker i kommentarfeltet, hvis ikkje dræp æ dåkker åsså!”

Selvsagt var det bare tomme trusler.  Han ville aldri ha drept noen av blodfansen samme hvor elendig de oppførte seg i kommentarfelt rundt omkring i blogglandia.   Nei han satt sikkert bare å grublet over om dette ville stuntet ville holde han på bloggtronen over helga. . Alltid vanskelig å vite. Kanskje gikk han litt for langt denne gangen, ble for ivrig. Hvis det var tilfellet hva skulle han skrive om da? Han følte at selv mange av blodfansen begynte å bli lei av enda en tåredryppende blogg om den vanskelige barndommen, døde unger i bøtter og spann, mobbing, psykisk og fysisk helse, ensomhet, utenforskap og alle de der temaene han skriver om for å få sympati og likes. Eller, kanskje enda mer effektivt, utlevere datteren sitt privatliv. Eureka! Slo dette drapet feil så skulle han sannelig fortelle om mensen var kommet eller ikke. Folk ville klikke som gale! Herregud, som han elsket denne sosialpornografien.

Jeg ba en stille bønn der jeg lå inntullet i presseningen uten hode og med avkuttede bein.  “Kjære Gud, la ikke min død ha vært helt meningsløs. La Kokkejævel få såpass mange klikk at han i det minste ikke utleverer datteren sin enda mer.”

Jeg er usikker på om Kokkejævel forsto at det å drepe meg var galt, selv om han mente det var berettiget. Da politiet tok fra han mobiltelefonen midt i en ny selfie kom tårene “Hærregud, dåkker kan ikkej gjør dettan mot mæ! Kossn meine dåkker at æ skal kunne skrive kveldsbloggen, hæ” Æ e jo avhengig av klikk.
Æ e sjuk! Dåkker må kjør mæ på lægevakta i stedet. Høre dåkker?  Og ja, politiet hørte Kokken og de var enige med Kokken, med meg og med enkelte av kritikerne.  Han var syk. veldig syk.  Så de tok han med til et sykehus hvor han ikke kunne skade seg selv, Hvor flinke folk ville passe på han, og ta vare på han. 

Politiet burde festet seg med det han sa de flrte han vekk.  Selv om jeg ikke hadde hode lenger, hørte jeg det bemerkelsesverdig godt. “Au, ikke ta på mæ! Æ anmeld dæ te fansen min, og det e ikkje uten grunn at de kalles førr blodfansen. De slit næmlig haue av dæ hvis du gjør nåkka stygt mot mæ! Du e herved advart!”

For Kokkejævel var aldri i Hønefoss.  Den maltrakterte kroppen min innpakket i pressening var en gave fra blodfansen.  Enkelte av de er villige til å gå svært langt for å forsvare guden sin.

 

21 kommentarer
  1. Jeg regner med du har spurt og fått tillatelse til å bruke bildet? Hvis ikke har du brutt åndsverksloven, da kan du kanskje forvente deg ei saftig regning fra Asbjørn.

  2. Hm, hvordan kommentere dette🤔. Virker for meg litt hinsides det som skjer på en hvis annen sin blogg.
   Men det var da spennende å lese din😱. Får håpe jeg får sove godt og ikke må ut i natten på utedoen😄.

  3. Må du bruke andres sine innlegg for å holde liv i bloggen din så synes jeg det er på tide å avslutte bloggen. Du skriver jo så mye om kokkejevel så du må jo være veldig opptatt av han. Virker bare dumt synes heg.

    1. Jeg synes det er HELT riktig av deg å røkte kommentarfeltet! Ingen tar skade av det. Mye bedre enn taktikken til enkelte bloggere, som åpner for munnhuggeri og ondskap. 🙂

  4. Likte din versjon bedre, men eeegentlig? Er faktisk litt “skummelt” å lese orginalinnlegget, for er det virkelig BARE humor? Eller er det en advarsel? Jammen ikkje godt å vite, men at noen drar det langt i redsel for å ramle av tronen er helt tydelig! Egentlig kan han jo bare slappe av for Isabel Raad er på innspilling av 71 grader nord 🙂

   Vibbedille 🙂

  5. Kanskje dere burde gå sammen og skrive en bloddryppende krim? Det hadde blitt spennende lesning 🙂 Den boken hadde jeg garantert forhåndsbestilt 😉 Pluss at konseptet ville vært litt nytt og fresht 🙂

  6. Har ikke lest kokkens innlegg, av den enkle grunn at jeg orker ikke klikke meg inn der 😀
   Synes ditt er festlig da!
   Ha en fin dag!

  7. Vibbedilla Første gang jeg var inne på denne bloggen pga at en som skrev noe på kokkejevel sin blogg om at noen hadde tatt i brik hans innlegg . Så nei jeg kjente ikke til konseptet her. Så jeg trekker.meg fort tilbake fikk jo ett eksta klikk da ….

  8. Ha ha herlig krim, det her lover godt. Du er ei grepa kjerring med både penn og ja jeg trur du kan sparke i fra deg også. 😃😅

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg