Ett null eller tre……

Ingen ting gir vel flere klikk, flere sidevisninger enn ferskt bakverk?  Og jeg trenger noen klikk. Jeg ramler jo nedover lista hele tiden, og er i dag hede på en 54. plass.  Her må det tas grep! Godt da at Kokkejævel er tilbake på toppen, så jeg kan lære noen triks av mesteren.

Kokkejævel bruker innlegget sitt til å rose en ung ansatt som i går ble ansatt som soussjef og stedfortreder på jobb når Kokkejævel er opptatt med bokskriving, besøk i God Morgen Norge eller andre viktige ting.  Sikkert en flink fyr.  Gratulerer masse Robin!!

Jeg har ikke en slik stilling at jeg kan peke ut og ansette min stedfortreder.
Men siden jeg nok skal videre til andre arbeidsoppgaver etter kartlegging og testing av restarbeidsevnen skal vel en ny arbeidstaker overta den stillingen jeg har hatt de siste 30 årene,  Det er litt rart å tenke på.  Hvem skal kunne erstatte meg?  Ikke bare være stedfortreder, men erstatte meg.  Overta stillingen min.

Vi har mange gode kandidater som sikkert har sikla på stillingen min lenge. Og som helt sikkert kan fylle stillingen min minst like godt som meg de neste tretti årene.
Vi har folk som arbeider ufrivillig deltid, og som ønsker seg en høyere stillingsbrøk.
Vi har folk som bare har vikariater, og som selvsagt ønsker seg en fast stilling.
Og så har vi et par, tre, kanskje fire null.  Unge, flinke radiografer som bare har tilknytting til arbeidslivet som tilkallingsvikarer, såkalt 0% arbeidstakere. Mange av de arbeider mye.  Opp til 80% har jeg hørt.  Jeg har skrevet om deres arbeidssituasjon før. Du kan blant annet lese om det her Bruk og kast av arbeidsfolk…

Jeg har en ide om hvordan kabalen kan løses på en best mulig måte.  Men den skal jeg klokelig holde for meg selv. Bare ønske alle flinke arbeidssøkere Lykke til…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg