Jeg høstet en squash i går, før den ble alt for stor. Hadde tenkt å ta å fylle den med kjøttdeig og løk som jeg har gjort noen ganger tidligere i sommer. Men så var det de politisk ukorrekte joikabollene til Mat fra bunnen
Etter litt tankevirksomhet kom jeg frem til at det måtte bli squash fylt med Joikakaker. Unskyld, jeg mener selvsagt fylt med VILTi. Det er viktig å ikke krenke noen.
Jeg delte squashen i to på langs. Bakte den 20 minutter i ovnen. Hulte ut den mykeste delen av squashen. Puttet i VILTi rett fra boks strødde over ost og lot det stå et godt kvarter til i ovnen.
Oppskriften, ideen og navnevalget er helt mitt eget. Bare å låne. God apetitt!
4 kommentarer
Go matted, bare at jeg heller fikk lyst på fyllt paprika, men mine er ikke moden til å bruke av enda, og det er jo det kjekkeste med helt hjemmelaget…
Men kanskje du kjører en oppskrift på fyllt paprika også…
Forresten, kan ikke tenke meg at noen blir såret av joika
Smart
Hadde ikke joikakaker i da, men det så ikke dumt ut det.
Hadde fylt squars her en dag vi også. Vi fikk en hjemmedyrket av noen som kom på besøk. Det var kjempegodt
Du må så squash til neste år. Kjempegøy. Vi har fått en mengde squash på våre to planter.
Så gøyal rett – smakte det bra???