Joikakaker i kano…

Jeg høstet en squash i går, før den ble alt for stor. Hadde tenkt å ta å fylle den med kjøttdeig og løk som jeg har gjort noen ganger tidligere i sommer. Men så var det de politisk ukorrekte joikabollene til Mat fra bunnen 

Etter litt tankevirksomhet kom jeg frem til at det måtte bli squash fylt med Joikakaker. Unskyld, jeg mener selvsagt fylt med VILTi. Det er viktig å ikke krenke noen.

Jeg delte squashen i to på langs. Bakte den 20 minutter i ovnen. Hulte ut den mykeste delen av squashen.  Puttet i VILTi rett fra boks strødde over ost og lot det stå et godt kvarter til i ovnen.

Oppskriften, ideen og navnevalget er helt mitt eget. Bare å låne. God apetitt!

 

 

4 kommentarer
    1. Go matted, bare at jeg heller fikk lyst på fyllt paprika, men mine er ikke moden til å bruke av enda, og det er jo det kjekkeste med helt hjemmelaget…
      Men kanskje du kjører en oppskrift på fyllt paprika også…
      Forresten, kan ikke tenke meg at noen blir såret av joika

    2. Smart😃
      Hadde fylt squars her en dag vi også. Vi fikk en hjemmedyrket av noen som kom på besøk. Det var kjempegodt😃 Hadde ikke joikakaker i da, men det så ikke dumt ut det.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg