Leve som man prediker

I går analyserte jeg meg frem til at de tre bloggene øverst på bloggtoppen enkelt kunne oppsummeres slik: Piller, alkohol, selvmordstanker, hjerteoperasjon, 21 måter å dø på, Så satte jeg meg ned å skrev innlegg om en for lengst avdød østerisk filosof og  et bortgjemt sted langt inne i Sognefjorden og trodde jeg skulle rase oppover på bloggtoppen. Vel kanskje ikke så overraskende, men det ble ikke noe avansement på meg.  Jeg raste heldigvis ikke nedover heller, til tross for at jeg hadde 210 færre sidevisninger.  Flaks sånn.

I dag har jeg derimot tenkt å ta grep.
I dag skal jeg skrive ett innlegg om piller, ett om alkohol, ett om selvmordstanker, ett om hjerteoperasjon og ett om 21 måter å dø på  Det burde gi avansement. Så får heller innlegget om Kaupanger stavkirke vente. Det er vel mer for spesielt interesserte.

Men dette innlegget vil det si at jeg skal produsere 6 innlegg i dag (minst) .
Jeg tror det med flere blogginnlegg kan være lurt. Han der i boden har igjen krabbet seg forbi meg på bloggtopplista og han hadde 4 innlegg i går.  Spis og spar hadde ingen, og hun passerte meg og – på veien nedover.

Teorien halter litt. Jeg ser det.  For hele 4 av de bloggene som ligger over meg produserte ikke et eneste innlegg i går, og hun som hadde flest innlegg ligger “bare” på en 8. plass.

.

4 kommentarer
    1. Det er nok smart mtp pengestrømmen, det med å smelle ut helt like innlegg mener jeg. Folk klikker på det uansett, for å se hva det er. Og da renner kronene inn antar jeg, uavhengig av innhold. Handler det ikke bare om å få folk til å klikke på innlegget? Her er et vennlig gratistips til deg 😉 Jeg foreslår at du går over til å bruke litt mer spissede og ekstreme overskrifter på enkelte innlegg – for eks “døden nær”, “gratis amatørporno”, “sjokkerende nyheter”, “ødelagt for livet” etc etc… Tekst og innhold er ikke så viktig, gjør det kort og enkelt og spar tid og energi, trenger absolutt ikke være relatert til overskriften, for all del. Hvis denne typen innlegg kommer innimellom vanlige innlegg, la oss si annethvert eller hvert tredje, så holder du på de faste leserne dine samtidig som du får en god del gratis klikk på dette som vi kan kalle “sleip kremmer”-innleggene! 😎

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg