I innlegget Glem hulkende NRK intervju, stilige soverom og ukes-menyer Monica er på vei mot toppen. Hun fortjener det, for hun har noe viktig å siskrev jeg at jeg skulle dele middagslaginga mi med dere. Vel, jeg glemte det helt til jeg skulle til å spise. Vel, jeg rakk å knipse et bilde før jeg slukte maten.
Her i huset har vi fått en ny “hurtigmiddag” og det kan jeg takke Vibedille for. Vel, jeg har modifisert den litt da.men det var hun som ga meg ideen i forrige uke en gang.
“Hurtigmiddag” er sånn middag du lager når du egentlig ikke har tid eller lyst til å lage mat, men er sulten. Typiske eksempel på slik mat er ferdig lasagne, pizza grandiosa, pølse i brød. Men nå altså en ny favoritt.
Hell en boks fløte i en kjele. Skru på varmen. Ta en stykk blåmuggost opp i kjelen. Når det koker heller du opp i en pakke ferdigkokt tortolini eller lignende pastatyper. Her i huset kaster vi også skinkestek eller helst baconbiter opp i kjelen. Vola middag ferdig på et kvarter eller max 20 minutter.
Løk, hvitløk, salat eller hvitløksbagetter kan du og ha ved siden eller løk, hvitløk bør du vel ha i kjelen.
Mektig! Blåmuggost i fløte er farlig godt! Jeg har brukt det til biff en gang i tiden. Lenge siden. Men sikkert fantastisk med pasta også. Jeg ville ikke hatt behov for noe annet. Bare blåmugghimmelen og pasta! 😁
Helt greit det. Men GamleGubben Grå pleier å si at “Alt blir bedre med bacon!”
Det hørtes syndig godt ut 😋
Denne blir prøvd i dag til middag 🤩
Så bra tips! Godt med kjapp og enkel mat 😀