Til ingen nytte…..

I går formelig spammet jeg bloggen med innlegg.  Hele fem innlegg ble det i løpt av dagen. Skrev om alt fra toppbloggere via reiser til Trump, vaksine og utslitte kjerringer. Men hjalp det? Niks.  Ligger like ford… på plass nummer 24 i dag og.
Hva er det toppbloggerne har som ikke jeg har?

Kokkejævel troner som vanlig på toppen.
Han hadde to innlegg i går.  Ett innlegg om vekta si. Banansokker og badevekt, og en kroppsvekt som går opp og ikke ned.  Heldigvis fulgte han ikke oppfordringen fra Bien i forrige uke om å vise oss hele kroppen så vi med selvsyn kunne se rumpa minke, eller i dette tilfelle øke.
Lønninga kommer inn på konto i dag.  Kanskje jeg skulle skeie ut og kjøpe ny badevekt?  Det hjalp ikke å skifte batterier, Den gamle badevekta vår er avgått med døden.

Det andre innlegget til Kokkejævel handler om at de ringte fra sykehuset i Tromsø,, og at Kokkejævel kan få ryggoperasjon. Det innlegget kalte han  “Hei, det er fra Universitetssykehuset i Tromsø”  Og plutselig forstår jeg hva jeg gjorde feil, i det minste med innlegget Gammel utslitt kjerring får en ny sjanse   Det innlegget burde selvsagt hatt tittelen “Hei det er fra Fretex, er du klar for å bli gjenbrukt?”

Isabell Rad er på andreplass, enda det ikke har komet noen oppdateringer der siden 20. desember.
Den strategien tør jeg ikke prøve på.  Hadde det ikke kommet lyd fra denne kjerringa før 4. februar tror jeg jeg hadde ramla helt ut av bloggtopplista.

Spis og spar har et innlegg om  middagstips for hele uka og et innlegg om frokost tips.  Alle mattipsene er selvsagt lavkarbo.
Jeg må ha et innlegg om mat i dag. Mat selger.  Kan ikke love at det blir lavkarbo.  Jeg forstår fremdeles ikke at det skal være så veldig sunt å maule pålegg uten brød.

Andrea Sveinsdottir har skjønt det samme med meg.  Hun har flere innlegg i løpet av dagen. Hele tre stykker.
Først har hun et innlegg om uka som gikk, et reklameinnlegg hvor hun får vist frem  en del plagg fra Nelly og H&M.
Lurer dere på hva jeg bedrev tiden med i forrige uke anbefaler jeg at dere leser innleggene Der kom hverdagen

Hva skjedde i kommentarfeltet?

Har dere savnet meg?

Some die young…

Jeg går ved siden av meg selv

Eksplosiv kjerring….

og Søndagstur

Da tror jeg dere får med dere uka mi sånn kort oppsummert, og uten reklame.

Andrea Sveinsdottir har også et rent reklameinnlegg for Nelly,
Det siste innlegget hennes er en ukes meny.  Jeg antar alle rettene r lavkarbo, og de er i tillegg vegetar. Hun innrømmer at hun nok ikke selv kommer til å forholde seg til denne ukesmenyen.  Hun skylder p rester fra forrige uke.  Jeg antar sannheten er at hun og samboeren får noya av all lavkarbo, vegetariske trend-retter og skeier ut med en diger burger fra nærmeste burgersjappe.

Reklameinnlegg dor Nelly får du ikke fra meg.  Men jeg tror nok jeg må komme med flere innlegg om mat.

Mat fra bunnen av skriver selvsagt også om mat.  No annet burde være overraskende.  Men i går deles det ikke oppskrifter, i stedet kan du vinne matkasser for 5.000 kroner.  Ja, det er selvsagt et reklameinnlegg for Adams matkasse. Fristende å delta.  Jeg vet om mange som har gode erfaringer med slike matkasser.  Men jeg lar det være.  Har vårt eget system på middagslaging her i Drømmehuset.  Og ja, vi lager masse mat fra bunnen av.

Da er planen lagt for dagens blogginnlegg.
Jeg må få kjøpt meg badevekt slik at jeg kan dokumentere på blogg hvor feit jeg er.
En tanke.  Siden denne bloggen er et slikt enkeltmannsforetak, og jeg kjøper badevekta for å blogge om vekt, kan jeg da trekke den av på skatten? Erverv til inntektservervelse eller hva det nå heter?

Vel en tur til byen gir meg en mulighet til å drikke kaffe-latte! Har ikke gjort det siden i fjor en gang (Nærmere bestemt nyttårsaften-formiddag) Kom akkurat til å tenke på at jeg fikk kaffe-latte av Gamle Gubben Grå på bensinstasjonen i Vikersund på søndag, men siden den ble drukket i bilen så teller liksom ikke det……
I byen kan jeg også hente ut litt mer diabetesmedisiner på apoteket.  Kjekt å gjøre flere ærend samtidig.

Jeg må og lage et mat-innlegg.  Frokostinnlegg blir litt for seint, jeg ser frokosttallerkenen allerede er tom, brødskivene med pepperskinke ar gått ned på høykant.  Men det er min tur til å lage middag, og den prosessen kan jeg jo ta dere med på.

Vi blogges.!

 

 

7 kommentarer
  1. “Problemet” er: De finnes noe man kaller “Yo-Yo” bloggere, til vanlig ligger de langt nede på lista, kanskje rundt sånn 30.-40. plass, når begge disse i løpet av et par døgn velger å blogge, kanskje mer enn 1 gang og de i tillegg popper helt opp i Topp10 eller 20, ja da blir det litt endringer i lista, eg f.eks skled ut av Topp10 og ned på 12. plass. Men hvis du ser på sidevisningene til både deg og meg så har me hatt mye bedre plasseringer begge to med de samme tallene. Er ikkje alltid den der algeorytmen er på vår side. Men, trøst deg med det, om et par dager er alt ved det normale igjen og “yo-Yo” bloggeren daler ned på plassen sin igjen 🙂 Never give up <3

   Vibbedille 🙂

  2. Badevekt kan helt klart trekkes fra på firmaet. Utgift til inntekts ervervelse. Men neimen om jeg ville ha gjort suksess på min egen grimme vekttilstand. Det nærmer seg grensen for den stygge sosialpornografien, og det vil vi ikke assosieres med, vil vi vel?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg